Contact en route

Wilt u graag weten of ik iets voor uw kind zou kunnen betekenen? Heeft u een vraag over uw kind? Wilt u graag een afspraak maken?

Als ouder kun je heel goed vaststellen dat je kind ergens mee worstelt. Wat zou er zijn, wat kun je er aan doen? Daar hoef je niet mee te blijven zitten. Ik vind het dapper als ouders de stap zetten om hulp in te roepen, om zich kwetsbaar op te stellen en hiermee ├Ęcht oog te hebben voor wat hun kind nodig heeft. Het is logisch dat een kind dat goed in zijn vel zit, zich beter kan ontwikkelen. En, kleine veranderingen in het gezin kunnen grote verbeteringen teweegbrengen, zoals een andere indeling aan de eettafel of kleine aanpassingen in bedtijd.........

Neem gerust contact met me op voor vragen of overleg.
U kunt bellen: 06-444 626 07, ik neem op als ik kan.
of mailen: info@ellekebijsterveld.nl
of onderstaand contactformulier gebruiken. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mijn werkdagen in de praktijk zijn dinsdag, woensdag, vrijdag en eventueel op donderdag.

Sinds september 2012 is mijn praktijk gevestigd op de hoek Ruysdaelstraat/Frans Halsstraat, in een voormalig winkelpandje. Het ligt net achter Haarlem station (450 m lopen), aan een zijstraat van de Schotersingel, bij museum Het Dolhuys en het Frans Halsplein. Meestal is er voldoende parkeerplek. Er geldt betaald parkeren.

Aangesloten bij:

LinkedIn profiel van Elleke Bijsterveld
LinkedIn profiel van Elleke Bijsterveld